Για Παραγγελίες Καλέστε

6970994566  &  6938083641

Γάλα Γαϊδούρας ΟΝΟΣ

Η μονάδα παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος και του σαπουνιού ΟΝΟΣ σας καλωσορίζει από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Σε μια καταπράσινη έκταση γεμάτη από το φώς του ήλιου και την χαρά της ζωής τα γαϊδουράκια βόσκουν ελεύθερα γεμάτα υγεία και προσφέρουν το πολύτιμο γάλα τους προς διάθεσή σας. Εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό μας, και δοκιμάστε τις ευεργετικές ιδιότητες του γαϊδουρόγαλου. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, η σχέση μας θα παραμείνει πιστή σε διάρκεια και αξιοπιστία. Σας περιμένουμε στην νέα πρόκληση μιας εποχής που αναζητά εξέλιξη και βελτίωση στον τομέα υγείας και ομορφιάς.

Γάλα Γαϊδούρας ΟΝΟΣ

Το γάλα γαϊδούρας είναι επίσης εξαιρετικό για την αντιγήρανση και την θεραπεία των ρυτίδων. Έχει 60 φορές την βιταμίνη C από το γάλα της αγελάδας. Επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D & Ε. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, νατρίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, ανοσφαιρίνες και γλυκερίνες. Το γάλα γαϊδούρας είναι επωφελές για κατανάλωση και φροντίδα του δέρματος.

Σαπούνια ΟΝΟΣ

Το Σαπούνι ΟΝΟΣ έχει παρασκευασθεί με αγνό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, γάλα γαϊδούρας παραγωγής μας και λάδι καρύδας. Η σαπουνοποίηση έγινε με την ψυχρή μέθοδο. Όλη η παραγόμενη γλυκερίνη παραμένει στο σαπούνι δίνοντας του όλες τις καλλυντικές και ευεργετικές ιδιότητές της μαζί με τις ιδιότητες του ελαιόλαδου και του γάλακτος.

Ζυμαρικά ΟΝΟΣ

Λαζάνια με 100% Γάλα Γαϊδούρας
Χυλοπίτες με 100% Γάλα Γαϊδούρας
Χυλοπίτες ΖΕΑΣ με 100% Γάλα Γαϊδούρας
Τραχανάς με κεφίρ από γάλα γαιδούρας
Τραχανάς Ζέας από γάλα γαιδούρας

Καραμέλες Ζελεδάκια με γάλα γαιδουρας ΟΝΟΣ


Χειροποίητη Κεραλοιφή με γάλα γαιδούρας ΟΝΟΣ


Search