ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ

6970994566

6938083641

Γάλα Γαιδούρας σύγχρονη ανάλυση

Το γάλα της γαϊδούρας έχει την αναζωογόνηση αντίκτυπο σε ολόκληρο τον οργανισμό. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αφαίρεση των προβλημάτων του δέρματος, καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, για την ανάκαμψη και κατά της χρόνιας κόπωσης. Τα συστατικά του είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους αθλητές, οι έγκυες γυναίκες, τα βρέφη και τα άτομα που πάσχουν από άσθμα. Το γάλα της γαϊδούρας αναγεννά τη χλωρίδα του εντέρου. Είναι σαν μητρικό γάλα και είναι εύπεπτο στο ανθρώπινο σώμα.

Περισσότερα...

Γάλα Γαιδούρας

Επιστημονική ανάλυση αποκάλυψε τις εκπληκτικές θρεπτικές ιδιότητες του γάλα γαϊδούρας. Περιέχει αρκετά μεγάλες ποσότητες των βιταμινών Α, Β1, Β2, C και Ε και σημαντικές ποσότητες ανοσοσφαιρίνης, μαγνησίου, ασβεστίου, καλίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου και νατρίου.
Οι πρωτεΐνες του γάλακτος από γάλα γαϊδούρας θρέφουν την επιδερμίδα και προσφέρουν περισσότερο από το 40% των απαραίτητων αμινοξέων του δέρματος. Αυτά τα αμινοξέα είναι πολύ σημαντικές για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, ως μέρος της σύνθεσης του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Περισσότερα...

Το γάλα της γαϊδούρας είναι το πλησιέστερο στο μητρικό

Πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες φαίνεται ότι έχει το γάλα... γαϊδούρας, καθώς θεωρείται μακράν καλύτερο από το αγελαδινό και το πιο κοντινό στο μητρικό. Όπως αναφέρει σε σχετική έρευνα η «Ελευθεροτυπία», είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά και πρωτεΐνες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.
Σύμφωνα με έρευνες, έχει ιδιότητες αντιγήρανσης και αναγεννητικά συστατικά και προλαμβάνει ορισμένες ασθένειες του δέρματος. Ακόμα, περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα που βοηθούν στην απορρόφηση των βιταμινών, ενώ ακόμα βελτιώνει και τη διαδικασία της επούλωσης.

Περισσότερα...

Έρευνα : Μπορεί το γάλα γαϊδούρας να σας βοηθήσει να μείνετε σε φόρμα;

Πόσο καλό είναι ; Μια μελέτη με εθελοντές διαπίστωσε οτι η κατανάλωση αγελαδινού γάλακτος που κατανάλωναν τους έδινε περισσότερο βάρος από αυτούς που κατανάλωναν γάλα γαιδούρας
 
Λέγεται ότι αυτό ήταν το μυστικό της άψογης χροιάς στο δέρμα της Κλεοπάτρας, το γαϊδουρινό γάλα λειτουργεί επίσης θετικά και για την σιλουέτα, σύμφωνα με την έρευνα.

Περισσότερα...

Ομορφαίνει και θεραπεύει

Εχει αντιγηραντικές ιδιότητες, προλαμβάνει δερματικές ασθένειες και αποτελεί την καλύτερη λύση για τα βρέφη που παρουσιάζουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα

Από τα αρχαία χρόνια τα γάλα γαϊδούρας έχει χρησιμοποιηθεί για την ομορφιά και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Μακράν καλύτερο από το αγελαδινό, το γαϊδουρινό γάλα κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, τόσο για το μεγάλωμα βρεφών που έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα όσο και για την παρασκευή καλλυντικών.

Περισσότερα...

Ελληνικά Προϊόντα από Γάλα Γαϊδούρας